Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex Date verkopen

Rolex Date verkopen

Hebt u binnen korte tijd geld nodig en wilt u daarvoor uw Rolex Date verkopen? Voor dit type horloge kunt u een zeer mooi bedrag krijgen. Het is daarbij wel belangrijk dat de verkoop op professionele wijze geregeld wordt. Bij Rolex-verkopen.nl handelen we daarom altijd volgens vaste stappen. Bovendien hebben we al sinds 2001 ervaring met de inkoop en doorverkoop van Rolex-horloges. We kennen inmiddels zeer veel betrouwbare inkopers van horloges. Dankzij ons netwerk van erkende juweliers hebt u uw uurwerk zo verkocht. De Date-uitvoering van Rolex is een zeer waardevol model. Het zal daarom niet moeilijk zijn om een koper te vinden.


 

Rolex Date verkopen voor een goede prijs

Uw Rolex Date verkopen voor een goede prijs kan via een vakkundige doorverkoper. Om op de juiste wijze te werk te gaan, stellen onze adviseurs altijd eerst zorgvuldig de waarde vast. Voor een zo accuraat mogelijke waardebepaling kunnen de adviseurs alle gegevens gebruiken. We bieden u daarom ook de mogelijkheid om veel details over uw Rolex-horloge in te vullen. U hoeft hiervoor niet eens naar onze vestiging te komen. U kunt op uw eigen tijd het aanvraagformulier online invullen. Het invullen gaat erg gemakkelijk dankzij de handige keuzemenu’s. De aanvraag is binnen enkele minuten al geregeld.Rolex Date verkopen

 

Volledige service

Op Rolex-verkopen.nl geniet u van volledige service. Van begin tot eind staan we voor u klaar voor advies en hulp. Komt u ergens niet uit bij het invullen van de gegevens? Neem gerust contact op om hierover te vragen. Wilt u liever persoonlijk de zaken regelen in onze vestiging? Langskomen kan altijd. Neem hiervoor contact op of kom langs op de taxatiedagen op dinsdag. Binnen korte tijd is de verkoop rond en kunt u het geld in ontvangst nemen. Snel contant geld nodig? Ook contante uitbetaling kan bij ons.

Rolex Date verkopen