Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex GMT Master 2 verkopen

Rolex GMT-Master verkopen

Benieuwd hoeveel u kunt krijgen voor uw Rolex-horloge? Het hangt uiteraard helemaal af van het type en model wat een inkoper ervoor overheeft. Op Rolex-verkopen.nl kunt u eenvoudig en snel de waarde laten bepalen. Er zijn bij ons ervaren en vakkundige adviseurs werkzaam die zeer accuraat een waardebepaling kunnen doen. Wilt u een Rolex GMT-Master verkopen, dan kunt u hier vaak een mooi bedrag voor krijgen. Het is een uniek model onder de Rolexhorloges met zowel een stoere als zeer chique uitstraling. Toch is er ook veel verschil tussen de GMT-Master-uitvoeringen. Wij stellen graag de specifieke waarde van uw horloge vast. 

Uw Rolex GMT-Master verkopen voor een goede prijs

Wilt u uw Rolex GMT-Master verkopen, dan wilt u dit natuurlijk wel voor een eerlijke, goede prijs. Daarom kunt u bij ons terecht voor een professionele taxatie door een van onze adviseurs. De aanvraag voor de waardebepaling kan zowel online als in onze vestiging geregeld worden. Hier hebben we iedere dinsdag een taxatiedag. Dan is iedereen welkom voor een waardebepaling en persoonlijk advies op maat. Wilt u vandaag nog het verkoopproces beginnen? Kies dan voor een online aanvraag. Op onze website vindt u het handige aanvraagformulier. Rolex GMT-Master verkopen

Wat is uw Rolexhorloge waard?

Om een goede prijsbepaling te doen, zijn onze adviseurs blij met alle details over uw horloge. Hoe meer informatie, hoe sneller en zorgvuldiger de dagwaarde bepaald kan worden. Een tweedehandshorloge kan minder waard zijn dan een nieuw exemplaar, afhankelijk van de staat waarin het verkeert. Voor Rolex-horloges willen de meeste inkopers echter veel geven. Deze uurwerken zijn bijzonder luxueus en er zijn veel verzamelaars die veel over hebben voor Rolex-artikelen. Online kunt u alle details over uw aanbod aangeven. Van type en model, tot leeftijd en formaat: alles is in te vullen. Begin vandaag nog met de verkoop van uw horloge.

Rolex GMT-Master verkopen