Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex verkopen

Rolex inkoper

Op Rolex-verkopen.nl kunt u eenvoudig uw Rolex-horloge doorverkopen. Wij zijn als Rolex inkoper al vele jaren actief op de markt. Sinds 2001 zijn wij begonnen als Rolex-specialist. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste Rolex inkoper van Nederland. Al vele klanten gingen u voor met de verkoop van hun horloge. Ook voor u regelen we graag de doorverkoop van begin tot eind. Daarvoor maken we gebruik van ons grote netwerk van juweliers. Iedere juwelier is weer op zoek naar andere Rolex-modellen en types. Voor iedere klant is er daarom wel een geschikte optie te vinden. Alle Rolex-horloges zijn welkom bij ons.  

Via erkend Rolex inkoper veilig doorverkopen

Als u als particulier uw kostbare bezitting(en) wilt doorverkopen, wilt u dit natuurlijk veilig doen. In ons vindt u een betrouwbare Rolex inkoper. Wij staan in het hele land bekend als een vakkundige Rolex-specialist. Er komen dan ook mensen uit heel Nederland bij ons langs in de vestiging. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zijn veel zaken echter online te regelen. Zo hebben wij een aanvraagformulier op de website waarvan u handig gebruik kunt maken. De online aanvraag is binnen enkele minuten al rond. Vervolgens doen wij voor u een vakkundige taxatie om u en potentiële kopers een prijsindicatie te kunnen geven.   Rolex inkoper

Binnen enkele stappen verkocht

Nadat wij voor u een waardebepaling hebben gedaan van uw aanbod, sturen wij bericht naar ons netwerk. Vervolgens krijgt u zeer snel een bod op uw uurwerk. Wij stellen u direct op de hoogte van een acceptabel bod. Bepaal helemaal zelf of u akkoord gaat, of toch weigert. Onze service is vrijblijvend en gratis. Bent u toch niet tevreden of wilt u toch niet verkopen? U kunt dit altijd nog aangeven. Wij beginnen pas met de afhandeling wanneer u akkoord bent gegaan met het bod.

Rolex inkoper