Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex verkopen

Rolex opkoper

Hoe gaan wij te werk bij Rolex-verkopen.nl als professioneel Rolex opkoper? Na vele jaren als Rolex-specialist hebben wij een efficiënt systeem met vaste werkwijze ontwikkeld. Daarom kunnen we u als klant snel en zeer goed helpen. We kopen de Rolex-horloges van klanten op en vinden binnen een dag al een geschikte koper. U kunt bij ons dus snel geld verdienen. Direct na de afronding van de verkoop betalen we u al uit. U kunt zelf kiezen of het bedrag contant uitbetaald wordt of via een (spoed)overboeking. Zo bieden we u niet alleen snelle service aan, maar ook zeer flexibele.

rolex opkoper

 

Ervaren Rolex opkoper online

Om zo snel en efficiënt mogelijk te werken, regelen we veel zaken online. We zijn inmiddels de grootste Rolex-opkoper in het land. Vanuit heel Nederland nemen mensen contact met ons op om hun horloge door te verkopen. Ook beschikken we inmiddels over een erg groot netwerk van potentiële kopers. Zo vormen wij een tussenpersoon tussen de particuliere verkoper en juwelier. We zorgen dat alle zaken van begin tot eind soepel verlopen. Bovendien is onze service gratis en vrijblijvend. U kunt dus zonder zorgen proberen uw uurwerk via onze website te verkopen. U kunt geheel vrij een bod accepteren of weigeren. Rolex opkoper

Altijd een eerlijke prijs

Bij het doorverkopen van tweedehands artikelen is het belangrijk om goed vast te stellen hoeveel het aanbod waard is. Bij ons zijn vakkundige adviseurs werkzaam die voor u een professionele taxatie uitvoeren. Met de waardebepaling wordt een goed inschatting gemaakt van de hoogte van de verkoopprijs. Zo weet u welk bod u kunt verwachten voor uw Rolex-horloge en krijgt u een eerlijke prijs. Pas na de taxatie benaderen we potentiële kopers. Op die manier verloopt het verkoopproces soepel en krijgt u wat het artikel waard is. Begin de verkoop direct.