Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex President verkopen

Rolex President verkopen

Ontdek de flexibele service en diensten van Rolex-verkopen.nl. Op de website en in de winkel kunt u terecht voor de verkoop van een groot aantal Rolex-horloges. Ook voor een Rolex President verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor horlogeverkoop hoeft u niet gelijk helemaal naar de winkel te reizen. U kunt het verkoopproces ook online beginnen. Heeft u een Rolex-horloge met een President-band? Voor dit type uurwerk kunt u een flink bedrag krijgen. Ook als het horloge tweedehands is, zullen inkopers er nog veel voor betalen. Als u snel geld nodig hebt, is dit een ideale optie.  

Hoe uw Rolex President verkopen?

Uw Rolex President verkopen is erg eenvoudig. Op de homepagina van de website kunt u met enkele klikken het verkoopproces beginnen. Voor het gedetailleerde invulformulier kunt u terecht onder het kopje ‘aanvraagformulier’. Om zo goed mogelijk de waarde van uw uurwerk te bepalen, zijn gedetailleerde gegevens zeer welkom. Het model, de uitvoering en het formaat zijn uiteraard belangrijke informatie. Maar u kunt ook aangeven of er diamanten ingelegd zijn, of de doos en een certificaat aanwezig zijn, en meer. Ook de leeftijd en de staat van de Rolex is natuurlijk belangrijk. Aan de hand van de ingevulde gegevens kunnen onze adviseurs een goede waardebepaling doen.   Rolex President verkopen

Binnen een dag verkocht

Met de juiste informatie kunnen wij bij Rolex-verkopen.nl uw Rolex-horloge zeer snel verkopen. Wij beschikken dankzij onze vele jaren ervaring over een groot netwerk van juweliers. Er zit daarom altijd een juwelier tussen die uw aanbod interessant vindt. We sturen een bericht naar de juweliers over uw aanbod en binnen korte tijd krijgt u een bod. Vervolgens stellen we u op de hoogte van het hoogste bod en kunt u akkoord gaan of weigeren. Binnen 24 uur kunt u het horloge al verkocht hebben.

Rolex President verkopen