Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex verkopen Aalst

Kom hier uw Rolex verkopen in Aalst

Wanneer u geld nodig heeft, maar niet naar de bank kunt gaan om een lening af te sluiten, dan kan u bij ons een duur horloge komen aanbieden. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw Rolex verkopen in Aalst. Wij nemen dit horloge graag van u over en wij hopen dat u een aanvraag bij ons wilt indienen. Wij doen er alles aan om u een goed bedrag uit te keren voor uw uurwerk. Onze procedure is heel simpel. Het enige wat u hoeft te doen voor nu, is het aanvraagformulier invullen dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen deze zo snel mogelijk verwerken. 

U kunt deze week nog uw Rolex verkopen in Aalst

Wanneer u bij ons uw Rolex verkopen in Aalst wilt, dan kunt u dus het aanvraagformulier invullen dat wij zo snel mogelijk zullen verwerken. Onze mensen zullen dan kijken naar de waarde en de staat van het horloge. Voldoen deze aan onze eisen, dan zullen wij telefonisch contact met ons opnemen om u te laten weten welk bod wij u al dan niet zullen uitbrengen. Brengen wij u een bod uit en accepteert u dit bod, dan kunt u een afspraak met ons maken om uw geld in ontvangst te nemen. Al met al kunt u al binnen een paar dagen geld beschikbaar hebben. Rolex verkopen Aalst

Wij keren u het geld meteen uit

Wij snappen dat u niet lang op uw geld wilt wachten wanneer u een aanvraag bij ons indient en vandaar dat wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk te helpen. Als u ons bod aanneemt, kunt u kiezen om uw geld in contanten te ontvangen, of om het via een overschrijving op uw rekening te laten storten. In beide gevallen heeft u uw geld meteen beschikbaar. Heeft u nog vragen over onze procedures? Neem dan gauw contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Rolex verkopen Aalst