Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex verkopen Brussel

Wilt u uw Rolex verkopen in Brussel?

Als u geld nodig heeft en u heeft nog een duur horloge liggen, dan heeft de oplossing van uw probleem zich meteen aangediend. U kunt namelijk uw Rolex verkopen in Brussel en daar kunt u een flinke som geld voor ontvangen. Hoe u dit kunt realiseren? Door hem bij ons aan te bieden. U kunt dit doen door het aanvraagformulier in te vullen dat u elders op deze site kunt vinden. Als u dit formulier verzendt, doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk te verwerken. Doorgaans kunt u al binnen een dag te horen krijgen of wij uw horloge kunnen overnemen of niet.  

Een Rolex verkopen in Brussel is niet moeilijk

Wilt u een Rolex verkopen in Brussel, dan kunt u er zeker van zijn dat u hier een goede prijs voor kunt krijgen. Wij werken met specialisten die uw horloge zullen taxeren. Zo krijgt u dus altijd een goed bedrag voor uw object. Als wij uw horloge over kunnen nemen, dan zullen wij meteen contact met u opnemen. Wij zullen u dan ook op de hoogte brengen van de hoogte van het bod dat wij uitbrengen. Accepteert u dit bod, dan nodigen wij u uit om de contracten met ons in orde te maken. U kunt vervolgens kiezen om uw geld contant te ontvangen of door middel van een spoedoverschrijving via de bank.   Rolex verkopen Venlo

Wij nemen alle soorten horloges aan

Wanneer u niet zeker weet of de Rolex die u heeft, geschikt is om bij ons te verkopen, dan is het goed om te weten dat wij alle soorten horloges aannemen. Dit geldt dus zowel voor de oudere varianten alsook voor de nieuwere versies. Zolang ze nog in goede staat zijn, nemen wij ze graag van u over. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Rolex verkopen Brussel