Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex verkopen Genk

U kunt bij ons uw Rolex verkopen in Genk

Heeft u onlangs te horen gekregen dat u een fors bedrag aan uw schuldeiser moet afbetalen, maar heeft u niet voldoende geld op uw rekening staan om deze schuld af te lossen? Dan kunnen wij u misschien helpen wanneer u nog een waardevol horloge heeft liggen. Bij ons kunt u namelijk uw Rolex verkopen in Genk en dat kan al op heel korte termijn verwezenlijkt worden. Wij nodigen u uit om een aanvraag bij ons in te dienen via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij doen er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Doorgaans kunt u al binnen vierentwintig uur reactie van ons verwachten. 

Kom snel bij ons uw Rolex verkopen in Genk

Wanneer u niet lang op uw geld kunt wachten, is het goed om te weten dat wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk van geld te voorzien. Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij onze experts laten kijken naar uw papieren. Wij zullen dan bekijken of wij u van dienst kunnen zijn. Kunnen wij u helpen, dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Wij zullen u dan laten weten of, en zo ja met welk bedrag wij u kunnen helpen. Neemt u het bod aan, dan maken wij een afspraak met u om het geld in ontvangst te komen nemen. Rolex verkopen Genk

U kunt uw geld ontvangen zoals u het wilt

Soms vragen mensen ons of het mogelijk is om het geld in contanten te ontvangen. Wij willen u graag laten weten dat dat heel goed mogelijk is. Mocht u het echter liever via de bank op uw rekening gestort willen krijgen, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij zijn er om u te helpen en niet om het u moeilijker te maken. Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Rolex verkopen Genk