Bod aanvragen

Zorgeloos uw Rolex verkopen

Doe een aanvraag en ontvang vrijblijvend een bod

Rolex verkopen Gent

Kom bij ons uw Rolex verkopen in Gent

Als u deze tekst leest, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar mogelijkheden om op korte termijn geld uitgekeerd te krijgen. Wij willen u daarom graag vertellen dat u bij ons uw Rolex verkopen in Gent kunt. We kopen al vele jaren horloges over van mensen die op korte termijn geld willen hebben. Wij nodigen u uit om het formulier in te vullen dat u elders op deze site kunt vinden. Hierop kunt u aangeven welk horloge u graag bij ons wilt aanbieden. Wij doen er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. Onze taxateurs zullen de staat van het horloge beoordelen en de waarde vaststellen.  

Een Rolex verkopen in Gent kan snel geregeld worden

Wanneer u bij ons uw Rolex verkopen in Gent wilt, dan kunnen wij dit al op heel korte termijn realiseren. Als wij uw aanvraag positief beoordelen, dan kunt u uw horloge bij ons brengen en dan keren wij u het geld meteen uit. Wij kunnen dit doen in contanten, maar wij kunnen u ook helpen door een spoedoverschrijving via de bank te laten uitvoeren. In beide gevallen heeft u uw geld nog diezelfde dag beschikbaar dus u zou er diezelfde dag nog uw eventuele schuldeisers mee kunnen betalen.   Rolex verkopen Gent

Wij nemen alle soorten aan

Wij krijgen regelmatig de vraag welke horloges mensen bij ons kunnen aanbieden. We willen u daarom graag vertellen dat wij alle varianten van Rolex horloges aannemen. Zolang het uurwerk nog in goede staat is, nemen wij het graag van u over. Ook kunt u altijd meerdere horloges bij ons aanbieden, dit beperken wij namelijk niet tot slechts een. Mocht u daarom meer geld nodig hebben dan wij u op basis van een uurwerk kunnen geven, draag er dan meerdere aan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u te woord te staan.

Rolex verkopen Gent